نودل

مجله اینترنتی سرو دانلود

خانه » آموزش » آشپزی » آموزش طرز تهیه دونر کباب بوقلمون

آموزش طرز تهیه دونر کباب بوقلمون

دونر کباب بوقلمون

نودل

آموزش طرز تهیه دونر کباب بوقلمون

دونر کباب یکی از معروف ترین غذاهای ترکیست و طعم بسیار خوبی دارد و در دو نوع کباب ترکی گوشت و کباب ترکی مرغ یا بوقلمون عرضه می شود.

مواد لازم دونر کباب بوقلمون :

  • گوشت بوقلمون بدون استخوان :1 کیلو
  • ماست چکیده :1 پیمانه
  • پیاز :3 عدد
  • پودر سیر :نصف قاشق چایخوری
  • زرد چوبه :1 قاشق چایخوری
  • فلفل :نصف قاشق چایخوری
  • آبلیمو :2 قاشق غذاخوری
  • آویشن :نصف قاشق چایخوری
  • نمک :مقداری

دونر کباب

طرز تهیه دونر کباب بوقلمون :

گوشت بوقلمون را خرد کنید به طوری که ضخامت زیادی نداشته باشد.پیاز را خلالی خرد کنید و داخل ظرفی گود همه مواد را به همراه ادویه ها با گوشت بوقلمون مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت 8 تا 10 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کنند و کاملا با هم مزه دار شوند.

بعد از مرحله طعم دار شدن گوشت سه تا 4 عدد سیخ چوبی را داخل یک عدد سیب زمینی ، پیاز و یا کلم بزرگ نصف شده فرو کنید تا بتوانند سیخ ها را ثابت نگه دارد.

سپس گوشت بوقلمون را تمیز کنید و پیاز های خلالی شده را از روی آن بردارید و داخل دو یا سه سیخ فرو کنید.

وقتی همه ی تیکه های گوشت را داخل سیخ ها قرار دادید. آن را در سینی فر بگذارید و برای کنار کباب میتوانید از سیب زمینی های کوچک و یا خرد شده ، فلفل دلمه ای خرد شده ، پیاز های کوچک و یا خرد شده ، گوجه و سیر استفاده کنید و داخل سینی فر بریزید.

مقداری نمک و روغن روی آنها بپاشید و به مدت یک ساعت با دمای 220 درجه سانتی گراد در فر قرار دهید تا کباب ها پخته شوند.

دانلود سریال خارجی

 

نودل

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *