آموزش طرز تهیه دونر کباب بوقلمون
دونر کباب یکی از معروف ترین غذاهای ترکیست و طعم بسیار خوبی دارد و در دو نوع کباب ترکی گوشت و کباب ترکی مرغ یا بوقلمون عرضه می شود.
مواد لازم دونر کباب بوقلمون :
- گوشت بوقلمون بدون استخوان :1 کیلو
- ماست چکیده :1 پیمانه
- پیاز :3 عدد
- پودر سیر :نصف قاشق چایخوری
- زرد چوبه :1 قاشق چایخوری
- فلفل :نصف قاشق چایخوری
- آبلیمو :2 قاشق غذاخوری
- آویشن :نصف قاشق چایخوری
- نمک :مقداری
طرز تهیه دونر کباب بوقلمون :
گوشت بوقلمون را خرد کنید به طوری که ضخامت زیادی نداشته باشد.پیاز را خلالی خرد کنید و داخل ظرفی گود همه مواد را به همراه ادویه ها با گوشت بوقلمون مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت 8 تا 10 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کنند و کاملا با هم مزه دار شوند.
بعد از مرحله طعم دار شدن گوشت سه تا 4 عدد سیخ چوبی را داخل یک عدد سیب زمینی ، پیاز و یا کلم بزرگ نصف شده فرو کنید تا بتوانند سیخ ها را ثابت نگه دارد.
سپس گوشت بوقلمون را تمیز کنید و پیاز های خلالی شده را از روی آن بردارید و داخل دو یا سه سیخ فرو کنید.
وقتی همه ی تیکه های گوشت را داخل سیخ ها قرار دادید. آن را در سینی فر بگذارید و برای کنار کباب میتوانید از سیب زمینی های کوچک و یا خرد شده ، فلفل دلمه ای خرد شده ، پیاز های کوچک و یا خرد شده ، گوجه و سیر استفاده کنید و داخل سینی فر بریزید.
مقداری نمک و روغن روی آنها بپاشید و به مدت یک ساعت با دمای 220 درجه سانتی گراد در فر قرار دهید تا کباب ها پخته شوند.
دانلود سریال خارجی