آموزش طرز تهیه مرغ دودی
مرغ دودی طعم متفاوت و فوق العاده ای دارد که برای مهمانی بسیار گزینه مناسبی است پس مهمانانتان را با این مزه متفاوت غافلگیر کنید.
پخت مرغ دودی یک نوع ترفند خوشمزه برای کسانی است که از طعم تکراری مرغ خسته شده اند و به دنبال یک ایده خالاقانه در غذاها هستند. این غذای خوشمزه ایرانی با دستورهای متنوعی تهیه می شود.
مواد لازم برای 4 نفر
دستور پخت مرغ دودی
پس از استراحت مرغ ، تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن به آن اضافه کنید تا روغن داغ شود. سپس تکه های مرغ را داخل تابه سرخ کنید.
در این حین پیازها را به صورت خلالی درشت خردکنید.وقتی همه طرف مرغ طلایی شد آن را از تابه خارج کنید.
نصف فنجان آب جوش به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه هم داخل تابه بریزید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
سپس تکه های مرغ سرخ شده را نیز به سس درست شده اضافه کنید و با قاشق سس را روی مرغ بریزید. در قابلمه را ببندید تا گوشت مرغ بپزد.
بعد از پخت مرغ ، برای اینکه بو و طعم دود بگیرد یک تکه زغال را برافروخته کنید و روی مرغ ها را با یک تکه ورق آلومینیومی بپوشانید و ذغال روشن را روی فویل قرار دهید.
چند قطره روغن روی ذغال بریزید و درب قابلمه را ببندید تا به مدت 15 دقیقه زغال ها دود کنند و مرغ طعم دودی بگیرد.
مرغ دودی اماده شده را به همراه سس باقیمانده در قابلمه در کنار برنج سرو کنید.
نکته :
اگر دوست نداشتید میتوانید سس مایونز را حذف کنید.
اگر در حین پخت مرغ آب آن کم بود می توانید مقدار کمی آب جوش به آن اضافه کنید.
دانلود سریال خارجی