نودل

مجله اینترنتی سرو دانلود

خانه » آموزش » آشپزی » آموزش طرز تهیه مرغ پارمچان با 1 روش عالی

آموزش طرز تهیه مرغ پارمچان با 1 روش عالی

مرغ پارمچان

نودل

آموزش طرز تهیه مرغ پارمچان با 1 روش عالی

در مطلب زیر قصد داریم طرز تهیه مرغ پارمچان را به شما آموزش دهیم.

امروز قصد داریم دستور تهیه مرغ پارمچان را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.

 

مواد لازم:

۲۰۰ گرم سینه یا فیله‌ی مرغ
یک پیمانه پودر آرد سوخاری
۲ عدد تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری خردل
۲ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
به مقدار لازم پودرسیر
۲۵۰ گرم پنیررنده شده‌ی پیتزا یا گودا
به مقدار لازم روغن مخصوص سرخ کردنی

طرز تهیه:

مرغ پخته شده را ورقه ورقه کنید. تخم‌مرغ و خردل را با هم مخلوط نمایید و روی مرغ‌های ورقه ورقه شده بریزید.
مرغ را به آرد سوخاری آغشته نمایید و سپس در روغن سرخ کنید. سس گوجه‌فرنگی و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید و روی مرغ‌های سرخ شده بریزید.
پنیر پیتزا یا گودا را روی مرغ بریزید و ظرف را به مدت ۸ تا ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۷۰ درجه‌ی سانتی‌گراد داخل فر قرار دهید.

دانلود فیلم و سریال

نودل

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *