نودل

مجله اینترنتی سرو دانلود

خانه » آموزش » آشپزی » آموزش طرز تهیه نان بریوش

آموزش طرز تهیه نان بریوش

آموزش طرز تهیه نان بریوش

نودل

آموزش طرز تهیه نان بریوش

نان بریوش فرانسوی

نان بریوش که ریشه و آوازه اش به کشور فرانسه برمی‌گردد، مقوی، لذیذ و شیرین بوده و برای کودکان و افراد دارای رژیم خاص مناسب است. بریوش در واقع یک مدل نان است که تخم‌مرغ و کره دارد و بافت بسیار نرم، پفکی و سبکی دارد. این نان با چاشنی مربا یا عسل، طعم و مزه فوق‌العاده‌ای دارد. پس دست به‌کار شوید و این نان خوشمزه را تهیه کنید.

مواد لازم

  • تخم‌مرغ: ۳عدد
  • شیر: ۴۰ میلی‌لیتر
  • شکر: ۳۶ گرم
  • مخمر خشک فوری: ۳گرم
  • آرد: ۳۰۰ گرم
  • نمک: ۳ گرم
  • کره: ۹۰ گرم
  • مقداری زرده مخلوط با شیر برای رومال

طرز تهیه

برای درست کردن این نان در ابتدای کار آرد، مخمر، تخم‌مرغ‌ها، شکر و شیر را با هم به‌خوبی مخلوط کنید و در ظرفی قرار دهید و روی آن را بپوشانید. بعد از ۳۰ دقیقه کره نرم شده را به آن اضافه کنید و ورز دهید تا کره به خورد خمیر برود و دوباره روی خمیر را بپوشانید.

بعد از گذشت ۳۰ دقیقه نمک را اضافه کنید و این بار خمیر را کاملا ورز دهید تا سطح خمیر کاملا صاف شود. سپس دوباره روی خمیر را بپوشانید و ۳۰ دقیقه در دمای محیط قرار داده و پس از طی شدن زمان گفته شده، به‌مدت ۸تا۱۰ ساعت در یخچال به آن استراحت بدهید. پس از طی شدن ساعات مورد نظر، خمیر را از یخچال در آورید و تقسیم کنید و به شکل دلخواه، فرم داده و در قالب‌های دلخواه خود قرار دهید.

برای پیشنهاد این خمیر را به ۱۲ قسمت حدود ۵۰ گرمی تقسیم کنید. سپس قالب‌ها را در سینی فر بچینید و روی آن را بپوشانید و به‌مدت ۲ تا ۲ ساعت و نیم استراحت دهید. پس از زمان گفته شده، زرده تخم‌مرغ را روی مواد بمالید و در فر از قبل داغ شده با دمای۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به‌مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

دانلود فیلم و سریال نیم بها

نودل

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *