نودل

مجله اینترنتی سرو دانلود

خانه » آموزش » آشپزی » آموزش طرز تهیه بادمجان ناردونی

آموزش طرز تهیه بادمجان ناردونی

بادمجان ناردونی

نودل

آموزش طرز تهیه بادمجان ناردونی

این غذا طعمی ملس دارد و در این بخش نیز با طرز تهیه این بادمجان ناردونی آشنا می شوید

شما می توانید از غذای شمالی را با ماست و چکیده سرو کنید. این غذا همچون دیگر غذاهای شمالی کال کباب و خورش متن جن می توانید برای مهمانی ها نیز یک غذای خاص و در عین جذاب باشد.

این غذای خانگی بسیار ساده است. شما برای تهیه این غذا باید بادمجان و انار تهیه کنید. این غذا با استفاده از ماست و دوغ سرو می شود و می تواند یک وعده غذایی کامل باشد. در ادامه نیز با طرز تهیه این غذای شمالی خوشمزه بیشتر آشنا می شوید.

مواد لازم

  • بادمجان: ۸ عدد متوسط
  • انار دون شده: ۱ عدد بزرگ
  • پیاز: ۱ عدد
  • رب انار ملس: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • آلو ترش جنگلی: به میزان لازم
  • پونه خشک: یک قاشق مرباخوری
  • فلفل، نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه بادمجان ناردونی عالی

ابتدا بادمجان های مخصوص را به خوبی بشویید و پوست آن ها را بگیرید. مقداری نمک و زردچوبه به این مواد اضافه کنید و به خوبی روی بادمجان ها بمالید. این مواد را یک ساعت کنار بگذارید و بعد تابه ای را روی حرارت قرار داده و زمانی روغن داغ شد، بادمجان ها را در روغن سرخ می کنیم.

زمانی که بادمجان ها یکدست سرخ شدند، آن ها را از درون تابه برداشته و پیازهای رنده شده را در روغن سرخ می کنیم. زمانی که پیازها طلایی شدند، فلفل، نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید. انار ترش هایی که از قبل دانه کرده اید، را به این مواد اضافه کرده و تفت دهید. حالا نوبت به آلوهای جنگلی و ترش می رسد.

رب انار را به موادتان اضافه کنید و آن ها را تفت دهید. در مرحله بعد پونه خشک را به این مواد اضافه کنید. بادمجان های سرخ شده را از وسط با چاقو برش بزنید. موادی که تهیه کرده بودید، درون بادمجان ها قرار دهید. این مواد را درون فر بزارید و اجازه دهید، ۱۵ دقیقه درون فر بمانند.

این بادمجان ها را می توانید با استفاده از ماست و چکیده سرو کنید. سرو این غذا با سبزی و نان نیز می تواند خوشمزه تر باشد. این غذا متناسب با تمام ذائقه ها بوده و یک وعده غذایی مناسب برای ناهار است. طبخ این غذا دلخواه بوده و شما می توانید سیر نیز به موادتان اضافه کنید. برخی از افراد به دلخواه گوشت چرخی نیز به مواد اضافه می کنند.

اگر غذاهای ترش دوست ندارید، می توانید مقداری شکر درون مواد رب انار و دانه های انار بریزید و طعم ملس تری داشته باشید. توجه داشته باشید، برای تهیه این غذا باید بادمجان های شکم پری مناسب را انتخاب کنید. همچنین بادمجان های شیرین برای این غذا گزینه مناسب تری هستند. اگر علاقه زیادی به غذاهای روغنی ندارید، می توانید بعد از سرخ کردن بادمجان ها آن ها را روی دستمالی قرار دهید، تا روغن های اضافی آن گرفته شوند.

تبلیغات رایگان

نودل

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *