نودل

مجله اینترنتی سرو دانلود

خانه » آموزش » آشپزی » آموزش طرز پخت جوجه فسنجونی

آموزش طرز پخت جوجه فسنجونی

جوجه کباب ترش فسنجونی

نودل

آموزش طرز پخت جوجه فسنجونی

“جوجه فسنجونی” یک ترکیب عالی می باشد که شما می توانید در کمترین زمان ممکن آن را تهیه کنید و از آن لذت ببرید

در ادامه این مطلب ما طرز تهیه این جوجه را برای شما آماده کرده ایم.

مواد لازم جوجه فسنجونی ترش

  • مرغ :یک کیلو نیم
  • آب : یک استکان
  • پیاز : یک عدد
  • رب انار : 1/5 فنجان
  • روغن زیتون :یک فنجان
  • گردو آسیاب شده : 1/5 فنجان
  • آبلیمو : یک قاشق چای خوری
  • نمک و زردچوبه :به مقدار لازم
  • پودر سیر : اختیاری

طرز تهیه جوجه کباب ترش فسنجانی 

کباب ترش فسنجانی 

برای تهیه این غذا ابتدا مرغ را به صورت جوجه ای خرد کنید پیشنهاد ما به شما استفاده از بال و کتف می باشد. جوجه خرد شده را درون ظرف بزرگی بریزید و رب انارتان را با کمی آب  و آب لیمو ترکیب کنید و سپس به  جوجه ها اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا رب انار به خورد مواد برود سپس کمی زردچوبه و نمک و فلفل اگر دوست داشتید مقداری پودر سیر به آن ها اضافه کنید و دوباره ترکیب کنید تا کاملا مواد با یکدیگر ترکیب شوند.

در ادامه گردو های آسیاب شده را مواد جوجه تان اضافه کنید و دوباره ترکیب کنید.

پیاز را پوست بگیرید و بشورید و آن را به صورت ریز ریز خرد کنید حتی میتوانید پیاز را رنده کنید و آب آن را کمی بگیردی و به مواد جوجه اضافه کنید و ترکیب کنید تا مواد کاملا به خورد جوجه ها بروند .

در ادامه با کمک یک سلفون روی مرغ ها را بپوشانید و حدود 8 ساعت درون یخچال بگذارید تا بماند.

بعد از گذشت این تایم جوجه ها را از یخچال خارج کنید و و با گرفتن مواد روی آن جوجه ها را به سیخ بزنید و آن ها را با آرامش کباب کنید.

اگر می خواهید که کنار این جوجه سس مخصوص داشته باشید مواد جوجه را با یک استکان آب مخلوط کنید و هم بزنید و بگذارید روی شعله ملایم گاز تا جا بیفتد و غلیظ شود.

نکته مهمی که در این میان وجود دارد این است که اگر میخواهید سس داشته باشید ابتدا باید سس را تهیه کنید و سپس جوجه ها را کباب کنید.

منبع : نمناک

دانلود فیلم و سریال

نودل

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *