تحقیقی که توسط دانشگاه هاروارد آمریکا انجام شد به این نتیجه رسیده است که خوردن یک وعده غلات به ویژه جو دوسر و پوسته سبوس برای صبحانه منجر به کاهش قابل توجه فشار خون میشود.
این مطالعه بر اساس تجربهای بیش از ۱۵ سال انجام و حدود ۱۲ هزار شرکت کننده را که بیشتر بالای ۵۰ سال بودند، شامل شده است.
در این گزارش توضیح داده شده است که تعداد زیادی از شرکت کنندگان پزشک بین ۵۰ تا ۸۶ ساله بودند و بسیاری از آنها در ابتدای آزمایش که شامل ۴ گروه بر اساس میزان غلات خورده شده برای صبحانه بود، از فشار خون بالا رنج میبردند.
وی افزود: ما دریافتیم که هرچه سهم غلات در وعده غذایی بالاتر باشد، فشار خون پایینتر میآید.
این مطالعه نشان داد که فشار خون در افرادی که هفتهای یک بار غلات در صبحانه مصرف میکنند، ۷ درصد کاهش مییابد، در حالی که فشار خون در افرادی که بین دو تا شش وعده غلات در هفته برای صبحانه مصرف میکنند، ۱۲ درصد کاهش مییابد. افرادی که
وی افزود: واضح است که خوردن این غلات همراه با سبک زندگی سالم منجر به محافظت اثرگذار در برابر فشار خون و در نتیجه بیماری قلبی و سایر بیماریها میشود.
سبک زندگی سالم نیز شامل پرهیز از خوراکیهایی است که باعث افزایش فشار خون میشوند، مانند مصرف زیاد نمک در کنار انجام تمرینهای ورزشی منظم.
مجوعه کارتون مستر بین قسمت 1 قسمت اول از مجموعه کارتون مستر بین مستر بین…
آشپزی رستورانی قسمت 128 غذاهای رستورانی قسمت 128 مجموعه محبوب غذاهای کره ای در این…
اهمیت نقش تعمیرات صنعتی در بهبود عملکرد و عمر مفید تجهیزات صنعتی مقدمه: تجهیزات…
غذاهای آماده فروشگاهی قسمت 1 قسمت 1 از غذاهای آماده فروشگاهی 10 غذای اسنوپی در…
آشپزی رستورانی قسمت 127 غذاهای رستورانی قسمت 127 میان وعده افسانه ای کره ای دسر…
آشپزی رستورانی قسمت 126 غذاهای رستورانی قسمت 126 بازار سنتی کره ای در این بخش…