نودل

مجله اینترنتی سرو دانلود

خانه » آموزش » آشپزی » طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی خوشمزه و پرطرفدار

طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی خوشمزه و پرطرفدار

طرز تهیه سالاد بادمجان

نودل

طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی خوشمزه و پرطرفدار

در این مطلب دستورالعمل تهیه سالاد بادمجان کبابی آموزش داده شده است.

 

سالاد بادمجان کبابی، یک غذای ساده و لذیذ است. این سالاد را برای دوستان و خانواده‌ی خود تهیه کنید و از آن در کنار هم لذت ببرید. این یک روش خوشمزه و سالم برای پخت بادمجان است. شما می‌توانید این غذا را در کنار سبزیجات تازه مانند گوجه فرنگی، فلفل قرمز، زیتون و … میل کنید یا با نان سرو کنید. می‌توانید بادمجان‌ها را از قبل کبابی کنید، هر زمان که به آن‌ها احتیاج دارید پوست بگیرید و فریز کنید.

مواد لازم:

۲ عدد بادمجان بزرگ

۱ عدد پیاز کوچک

۱ عدد زرده تخم مرغ

۱۰۰ میلی لیتر روغن آفتابگردان

نمک و فلفل سیاه آسیاب شده برای طعم دار کردن

دستور پخت:

بادمجان‌ها را روی شعله پخش کن یا گریل کبابی کنید تا زمانی که بادمجان‌ها نرم شوند. کمی بگذارید خنک شوند و سپس پوستش را جدا کنید. سرش را برش داده و در یک آبکش بگذارید کاملا خنک شوند. پیاز را در غذاساز بریزید.

بعد از اینکه بادمجان‌ها کاملاً خنک شدند، آن‌ها را در غذاساز به پیاز اضافه کرده، زرده تخم مرغ و روغن آن را اضافه کرده و حدود ۵-۱۰ ثانیه غذاساز را روشن کنید تا خوب مخلوط شوند. آن‌ها را درون یک کاسه بریزید، نمک اضافه کنید و با نان خانگی تازه، گوجه فرنگی و زیتون سیاه سرو کنید. بقیه را می‌توان برای چند روز در یخچال نگهداری کرد.

منبع: آشپزی ها

نودل

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *