«شربت گل پنیرک» یکی از خوشمزهترین و خنککنندهترین نوشیدنیهای تابستانی هفت رنگ است. این شربت کهکشانی با گل پنیرک یکی از انواع نوشیدنی خنک و مجلسی برای مهمانی است که آن را میتوانید در رنگها و طعمهای مختلف به صورت شربت ۷ رنگ درست کنید.
پنیرک طعم و مزه خاصی ندارد، اما علاوه بر خواص بینظیر گل پنیرک در پیشگیری و درمان گرمازدگی، میتوان به خاصیت تببر بودن و کاهش حرارت بدن اشاره کرد. برای درست کردن شربت مجلسی گل پنیرک که به گل ختمی هم مشهور است، ابتدا باید گل پنیرک را با ½ لیوان آب سرد خیس کنید.
۳۰ دقیقه خیس خوردن کافی است تا یک عصاره رنگی و غلیظ به دست بیاید. سپس گل پنیرک را از صافی رد کنید و آن را برای تهیه این شربت خنک آماده کنید.
گل پنیرک | 3 قاشق غذاخوری |
آب | 1/2 لیوان |
شکر | به میزان لازم |
عرق بیدمشک، نعنا، بهارنارنج | به میزان لازم |
زعفران | به میزان لازم |
آبلیمو | به میزان لازم |
تخم شربتی | به میزان لازم |
فقط کافی است مقدار دلخواهی از آب، زعفران، آبلیمو و شکر آماده کنید و طبق اصول زیر طرز تهیه شربت هفت رنگ را انجام دهید.
شربت گل پنیرک آبی رنگ: عصاره گل پنیرک + شکر + آب
شربت گل پنیرک سبز رنگ: عصاره گل پنیرک + شکر + آب + زعفران
شربت گل پنیرک صورتی رنگ: عصاره گل پنیرک + شکر + آب + آبلیمو
شربت گل پنیرک نارنجی رنگ: عصاره گل پنیرک + شکر + آب + آبلیمو + زعفران
نکته خلاقانهای در طرز تهیه شربت هفت رنگ وجود دارد. شما با کموزیاد کردن مواد مورد نظر میتوانید طیفهای مختلفی از یک رنگ ایجاد کنید. بهعنوانمثال، با کموزیاد کردن عصاره اولیه گل پنیرک یا کموزیاد کردن آب شربت، طیفهای مختلف آبی درست میشود.
با توجه به اینکه که در ترکیب شربت هفت رنگ از زعفران استفاده میشود، بهتر است همین حالا با خواص زعفران هم آشنا شوید.
لایسنس رایگان نود 32 دریافت سی دی کی رایگان نود 32 آپدیت شده در 11:20…
آشپزی خانگی کره ای قسمت 3 آشپزی خانگی قسمت سوم روال روزانه تمیز کردن اتاقم…
آشپزی رستورانی قسمت 125 غذاهای رستورانی قسمت 125 رستوران مرغ معروف در اینچئون در این…
آشپزی رستورانی قسمت 124 غذاهای رستورانی قسمت 124 آب نبات سیب در این بخش از…
آشپزی رستورانی قسمت 123 غذاهای رستورانی قسمت 123 ساندویچ هات داگ خاص به سبک آمریکایی…
آشپزی رستورانی قسمت 122 غذاهای رستورانی قسمت 122 بشقاب غذا غول پیکر در این بخش…