نودل

مجله اینترنتی سرو دانلود

خانه » آموزش » آشپزی » طرز تهیه مربای گلابی با طعم فوق العاده و نکات مهمی که نباید فراموش کنید

طرز تهیه مربای گلابی با طعم فوق العاده و نکات مهمی که نباید فراموش کنید

مربای گلابی

نودل

طرز تهیه مربای گلابی با طعم فوق العاده و نکات مهمی که نباید فراموش کنید

در این آموزش با طرز تهیه مربای گلابی خوشمزه و خوش طعم آشنا خواهید شد که امیدواریم از تهیه این مربا نهایت لذت را ببرید و بتوانید با توجه نکات ذکر شده مربایی خوش طعم را در منزل تهیه کنید.

 

مربا از انواع خوراکی های شیرین می باشد که در وعده صبحانه میل می شود و علاوه بر این مربا از پختن میوه به همراه شکر یا عسل بدست می آید. مربای گلابی از انواع مرباهای خوشمزه و محبوب است که شما می توانید این مربا را در منزل به راحتی تهیه کنید در طرز تهیه مربای گلابی از شکر و گلابی و آب و زعفران و گلاب و آبلیمو و سرکه استفاده می شود.

مربای سیب و مربای گلابی و مربای هویج و مربای پرتقال از انواع مرباهای خوش طعم هستند و اگر شما از آن دسته از کدبانوهایی هستید که تمایل دارید مربا را به شیوه ای بهداشتی و خانگی تهیه نمایید بهتر از تهیه این نوع مرباهای خانگی غافل نشوید.

مواد لازم

  • شکر : ۸۰۰ گرم
  • گلابی سالم و بدون لکه : یک کیلوگرم
  • آب : به میزان لازم
  • سرکه : ۱/۳ پیمانه
  • زعفران ساییده شده : نصف قاشق چایخوری
  • گلاب : سه قاشق غذاخوری
  • آبلیمو : دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای گلابی در منزل

برای تهیه مربای گلابی ابتدا گلابی ها را بشویید و پوست آن را بگیرید سپس وسط گلابی ها را به وسیله استوانه مخصوص در آوردن دانه ها، درآورید به صورتی که دم آن ها جدا نشود.

برای جلوگیری از سیاه نشده گلابی ها مقداری آب و سرکه را درون ظرفی مناسب با یکدیگر ترکیب نمایید سپس گلابی ها را به مدت چند دقیقه درون مخلوط آب و سرکه قرار دهید و بعد از گذشت چند دقیقه گلابی ها را از محلول آب بیرون آورید و آن ها را درون قابلمه ای مناسب به همراه آب بریزید تا روی سطح گلابی ها پوشیده شود. در این مرحله از طرز تهیه مربای گلابی قابلمه را روی حرارت متوسط شعله گاز قرار دهید و اجازه دهید تا گلابی ها پخته شوند.

سپس آن ها را از درون قابلمه بیرون آورید و زعفران و شکر را به مخلوط آب بیفزایید و اجازه دهید تا شربت مربا بجوشد و غلیظ شود سپس مقداری آبلیمو به شربت بیفزایید و گلابی ها را درون شربت بچینید و اجازه دهید تا گلابی ها به همراه شربت بجوشند و شربت به صورت کامل به قوام بیاید سپس گلاب را به مواد مربا اضافه کنید و بعد از اینکه مربا چند جوش زد حرارت شعله گاز را خاموش نمایید.

اجازه دهید تا مربای گلابی به خوبی خنک شود سپس آن را درون ظرف شیشه ای درب دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات طلایی برای پخت بهتر مربای گلابی

  • برای تهیه مربای گلابی از میوه های سالم و بدون لک استفاده نمایید.
  • برای داشتن مربایی خوش طعم و لطیف قبل از اینکه شکر را به میوه اضافه کنید بهتر است گلابی ها را بپزید زیرا شکر باعث سفت شدن میوه می شود.
  • اگر شربت مربا به اندازه کافی قوام نیاید مربا کپک می زند.
  • اگر گلابی های مورد استفاده خیلی شیرین هستند در این صورت ۷۵۰ گرم شکر برای طرز تهیه مربای گلابی مناسب است.
  • از ریختن مربای داغ درون شیشه خوداری نمایید.
  • برای جلوگیری از شکرک زدن مربا مقداری آبلیمو به آن بیفزایید.
  • ۱۰ یا ۱۵ دقیقه قبل از اتمام پخت مربا آبلیمو را به آن بیفزایید.
  • در هنگام پختن مربا درب قابلمه را باز بگذارید تا رنگ مربا تغییر نکند.
  • برای کیفیت بیشتر مربا بهتر است آن را درون قابلمه لعابی بپزید.
  • در صورت تمایل می توانید برای دستور تهیه مربا، به جای استفاده درسته از میوه، گلابی را در اندازه های کوچک برش بزنید.

در این مطلب با طرز تهیه مربای گلابی آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این مربای خوش طعم نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید.

 

 

نودل

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *