نودل

مجله اینترنتی سرو دانلود

خانه » آموزش » آشپزی » طرز تهیه کله جوش

طرز تهیه کله جوش

طرز تهیه کله جوش

نودل

طرز تهیه کله جوش

آموزش طرز تهیه کشک گردو یا کله جوش

کشک گردو یکی از غذا‌های اصیل ایرانی است که میتوان آن را به عنوان پیش غذا در میهمانی‌ها سرو کرد.

کشک گردو که در بیشتر مواقع مردم این غذا را با اسم کله جوش می‌شناسند یک غذای بسیار لذیذ است که با یک بار تجربه مشتری همیشگی آن می‌شوید.

۶ روش پخت تخم مرغ

مواد لازم برای تهیه کله جوش :

  1. گردو: ۲۰۰ گرم
  2. کشک رقیق: ۲ لیوان
  3. نمک: به مقدار لازم
  4. زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
  5. پیاز: ۱ عدد
  6. سیر: به مقدار دلخواه

طرز تهیه کله جوش :

گردو را آسیاب کرده و با پیاز ریز شده و سیر و نمک و زردچوبه مخلوط می‌کنیم و کمی هم می‌زنیم.

بعد کشک را به گردو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا گردو باز شود.

این غذا سرد سرو میشود، ولی شما میتوانید کمی گرمش کنید و در آخر با نعناع داغ تزیین کرده و نوش جان کنید.

 

نودل

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *