سنجد برای ترمیم شکستگی، ترک استخوان و پوکی استخوان بینظیر است؛ پودر هسته سنجد، غضروفساز بوده و برای ترمیم مفاصل و کمردرد میتوان آن را با شیر میل کرد.
از خواص عجیب پودر سنجد غافل نشوید .امروزه شیوع و گسترش بیماری های مفصلی نظیر آرتروز و پوکی استخوان بهویژه در زنان تبدیل به کابوسی وحشتناک در بسیاری از کشورها شده است. پوکی استخوان، چهارمین عامل مرگومیر در جهان است و از هر ۴ نفر بالای ۲۵ سال، یک نفر مبتلا به آن است.
پورد سنجد سرشار از فیبر و منبع غنی از کلسیم است. سنجد برای ترمیم شکستگی و ترک استخوان، بینظیر است و در درمان پوکی استخوان بهعنوان چهارمین عامل مرگومیر در جهان اثرات معجزهآسایی دارد؛ میتوان گفت همه بیماران مبتلا به پوکی استخوان از سنجد، غافل بودهاند.
پوکی استخوان یکی از بیماریهای بسیار آزار دهنده است. بر اساس تحقیقات از هر چهار نفر یک نفر مبتلا به پوکی استخوان است. برای درمان معجزه آسای پوکی استخوان میتوانید از پودر سنجد با شیر استفاده کنید. خوردن مخلوط سنجد و شیر به مدت چهارده روز اثرات معجزه آسای خود را به شما نشان خواهد داد. اگر این رژیم را برای دو ماه یا بیشتر ادامه دهید یک روش درمانی مکمل بسیار عالی برای مبارزه با پوکی استخوان شما خواهد بود.
از تاثیر سنجد در درمان دردهای مفصلی میتوان به رفع کمردرد اشاره کرد. خواص دیگر این معجون میتوان به درمان کمر درد اشاره کرد. پودر هسته سنجد غضروف ساز است، مصرف آن میتواند برای ترمیم مفاصل و درمان کمر درد بسیار مفید و موثر باشد.
مصرف سنجد و شیر برای درمان آرتروز ثابتشده است. مصرف این معجون حتی از خوردن استامینوفن هم موثرتر است.
اگر میتوانید، خودتان تعدادی سنجد تازه را با پوست و گوشت و هسته آسیابکنید، اما اگر آسیاب ندارید یا نگرانهستید، هسته سنجد، آسیاب شما را خرابکند، میتوانید پودر سنجد آماده تهیهکنید.
یک قاشق غذاخوری پودر را در یک لیوان شیر، بریزید و با یک قاشق غذاخوری عسل آن را شیرین کنید و روزانه یک وعده از آن را با غذا یا میانوعده میل کنید.
با ۱۴ روز خوردن این معجون ساده، معجزه آن را مشاهده کنید؛ ۷۰ یا ۷۲ روز مصرف آن، مکمل درمانی بسیار مناسبی برای مبارزه با پوکی استخوان و آلزایمر است.
آشپزی رستورانی قسمت 117 غذاهای رستورانی قسمت 117 9 غذای خیابانی خوشمزه برای پرخوری، تئوکبوکی،…
لایسنس رایگان نود 32 دریافت سی دی کی رایگان نود 32 آپدیت شده در 11:20…
آشپزی رستورانی قسمت 116 غذاهای رستورانی قسمت 116 سوفله , موچی ژاپنی در کره جنوبی…
آشپزی رستورانی قسمت 115 غذاهای رستورانی قسمت 115 رستوران بوفه کره ای در این بخش…
آشپزی رستورانی قسمت 114 غذاهای رستورانی قسمت 114 کیک میوه ای خوشمزه در این بخش…
آشپزی در طبیعت قسمت 12 آشپزی در طبیعتت قسمت دوازدهم ساخت بهترین ساندویچ ها در…