آشپزی

آموزش طرز تهیه ته چین آلو اسفناج

آموزش طرز تهیه ته چین آلو اسفناج

“ته چین آلو اسفناج” یکی از غذاهای خوشمزه و پر خاصیتی است که به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید. این غذا برای کسانی که از خوردن اسفناج خودداری می کنند بسیاری مناسب است.

ته چین آلو اسفناج یک غذای خوشمزه ایرانی است که طعم فوق العاده دلچسبی دارد و بسیار خوشمزه و مقوی است. این ته چین خوش عطر و رنگ را حتما به منو غذاهایتان اضافه کنید و از خوردن آن کنار عزیزانتان لذت ببرید.

مواد لازم برای ته چین آلو اسفناج

  • برنج :2 پیمانه
  • فیله مرغ :2 عدد
  • اسفناج :200 گرم
  • آلو :6 عدد
  • زعفران دم کرده :2 قاشق غذاخوری
  • ماست :6 قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ :2 عدد
  • گلاب :1 قاشق چایخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه :به مقدار کافی

آلو اسفناج

دستور پخت ته چین آلو و اسفناج

ابتدا برنج را بشویید و با مقداری آب ولرم و نمک به مدت چند ساعت خیس دهید. اسفناج ها را هم تمیز کنید و بشویید.بعد از اینکه آب اضافه آن گرفته شد آنها را نه خیلی درشت و نه خیلی ریز خرد کنید.

سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید و اسفناج خرد شده را داخل آن تفت دهید.تا زمانی که آب اضافی اسفناج کشیده شود آن را تفت دهید.

در ادامه فیله مرغ را به همراه مقداری آب و ادویه هایی نظیر نمک، فلفل سیاه و زردچوبه بپزد.

و بعد از پخت آن را به صورت مکعبی برش بزنید.آلوها را در مقداری آب ولرم خیس دهید.

قابلمه ای را تا نیمه از آب پر کنید و روی حرارت بالا قرار دهید تا به جوش بیاید. بعد داخل آب جوش یک قاشق چایخوری نمک ، یک قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کنید.

بعد از اینکه نمک حل شد، برنج خیس داده شده را از آب خارج کنید و داخل آب در حال جوش بریزید.بگذارید تا برنج چند دقیقه بجوشد و نیم پز شود.سپس برنج را آبکش کنید .

داخل کاسه ای زرده تخم مرغ، ماست، زعفران دم کرده و گلاب را مخلوط کنید و هم بزنید.سپس برنج را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم یکدست شوند.

قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و داخل آن را با کمی روغن چرب کنید.سپس نصف مخلوط برنج را کف قابلمه بریزید و با پشت قاشق کاملا روی سطح آن را فشار دهید.

بعد روی برنج اسفناج تفت داده شده ، فیله مرغ و آلوی خیس دادن شده را بچینید و مجددا باقیمانده مخلوط برنج را اضافه کنید. سطح برنج را خوب بفشارید تا مواد از هم پاشیده نشوند.

روی حرارت گاز شعله پخش کن قرار دهید و در قابلمه را ببندید و بگذارید تا ته چین به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت دم بکشد.

ته چین خوشمزه تان را بعد از آماده شدن روی ظرف گردی برگردانید و به دلخواه سرو کنید.

 

دانلود فیلم و سریال بروز

 

سرو دانلود

سرو دانلود مرجع فیلم سانسور شده، عکس بازیگران و موزیک های ناب زیبا می باشد امید داریم از سایت ما لذت ببرید

Recent Posts

لایسنس رایگان نود 32

لایسنس رایگان نود 32 دریافت سی دی کی رایگان نود 32 آپدیت شده در 11:20…

20 ساعت ago

آشپزی خانگی کره ای قسمت 3

آشپزی خانگی کره ای قسمت 3 آشپزی خانگی قسمت سوم روال روزانه تمیز کردن اتاقم…

7 روز ago

آشپزی رستورانی قسمت 125

آشپزی رستورانی قسمت 125 غذاهای رستورانی قسمت 125 رستوران مرغ معروف در اینچئون در این…

7 روز ago

آشپزی رستورانی قسمت 124

آشپزی رستورانی قسمت 124 غذاهای رستورانی قسمت 124 آب نبات سیب در این بخش از…

7 روز ago

آشپزی رستورانی قسمت 123

آشپزی رستورانی قسمت 123 غذاهای رستورانی قسمت 123 ساندویچ هات داگ خاص به سبک آمریکایی…

7 روز ago

آشپزی رستورانی قسمت 122

آشپزی رستورانی قسمت 122 غذاهای رستورانی قسمت 122 بشقاب غذا غول پیکر در این بخش…

7 روز ago