- برنج نیم دانه :یک پیمانه سرپر
- شیر :2 لیتر
- شکر:2 پیمانه
- زعفران دم کرده :3 قاشق غذاخوری
- روغن مایع :2 قاشق غذاخوری
- گلاب :نصف پیمانه
- خامه :2 قاشق سوپ خوری
- خلال پسته و بادام برای تزئین :به مقدار لازم
- هل :نصف قاشق چایخوری
برنج را خوب بشوید و چند ساعت خیس دهید. بعد آن را با 3 تا 4 پیمانه آب و نصف قاشق چایخوری هل بپزید تا برنج مغز پخت شود و به شکل پوره در بیاید.
بعد از پخت کامل برنج شیر را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مایه غلیظی بدست بیاید شبیه به شیربرنج و یا شله زرد.
در این مرحله شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود. بعد گلاب و زعفران را به برنج غلیظ شده اضافه کنید.
در نهایت وقتی از پخت کامل برنج مطمئن شدید و مایه تقریبا سفتی بدست آمد ، خامه و روغن مایع را اضافه کنید و روی در قابلمه دم کنی بگذارید و روی حرارت خیلی کم به مدت 2 ساعت دم دهید طوری که دسر ته نگیرد.
بعد آن را در ظرف های مورد نظر بکشید و با خلال پسته و بادام تزدین کنید.
اگر دوست داشتید دیگچه را به صورت برشی قالب بزنید باید دیگه را داخل یک سینی لبه دار با ارتفاع 5 سانتی متر بریزید و سینی را با روغن جامد چرب کنید.
سپس به مدت 2 ساعت در فر 180 درجه در طبقه وسط قرار دهید . اگر حس کردید روی دیگچه در اثر گرما به حالت قرمز شدن است روی سینی را با یک فویل آلمینیومی بپوشانید.
سپس بعد از خنک شدن آن را به مدل های دلخواه برش بزنید.
آشپزی رستورانی قسمت 117 غذاهای رستورانی قسمت 117 9 غذای خیابانی خوشمزه برای پرخوری، تئوکبوکی،…
لایسنس رایگان نود 32 دریافت سی دی کی رایگان نود 32 آپدیت شده در 11:20…
آشپزی رستورانی قسمت 116 غذاهای رستورانی قسمت 116 سوفله , موچی ژاپنی در کره جنوبی…
آشپزی رستورانی قسمت 115 غذاهای رستورانی قسمت 115 رستوران بوفه کره ای در این بخش…
آشپزی رستورانی قسمت 114 غذاهای رستورانی قسمت 114 کیک میوه ای خوشمزه در این بخش…
آشپزی در طبیعت قسمت 12 آشپزی در طبیعتت قسمت دوازدهم ساخت بهترین ساندویچ ها در…