رولت اسفناج یک غذای متفاوت با طعمی جدید است که پیشنهاد میکنیم یکبارهم که شده حتما آنرا امتحان کنید؛ نهایتا از طعم آن خوشتان نخواهد آمد و دیگر درست نمیکنید.
رولت اسفناج یک غذای پرخاصیت است و حالا که اسفناج تازه در دسترس است میتوانید درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم:
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
۲. برگهای اسفناج را با سه قاشق غذاخوری آب داخل قابلمه ریخته و ۴-۳ دقیقه آنها را بپزید. سپس از روی حرارت برداشته وقتی سرد شد آب اضافی آن را بگیرید.
۳. اسفناج پخته را همراه با پیاز خرد شده، تمام ادویهها، روغن و تخم مرغ داخل مخلوط کن یا غذا ساز ریخته و دو دقیقه همهی مواد را هم زده تا کامل خرد شوند و به صورت یک مایع یکدست در آید.
۴. به مایع اسفناج گردو خرد شده و زرشک را اضافه و مواد را با هم مخلوط میکنیم. داخل سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و مایع آماده شده را روی کاغذ ریخته و با قاشق روی سطح کاغذ پخش میکنیم.
۵. داخل سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و مایع آماده شده را روی کاغذ ریخته و با قاشق روی سطح کاغذ پخش میکنیم.
۶. سینی را داخل فر گذاشته تا برای ۱۵ دقیقه بپزد. تا آماده شدن اسفناج، ماست را با سیر رنده شده و کمی نمک مخلوط کرده و کنار میگذاریم.
۷. وقتی اسفناج پخت از فر خارج کرده و میگذاریم تا سرد شود. سپس اسفناج را پشت و رو کرده و کاغذ را جدا میکنیم.
۸. اسفناج ورقهای را با چاقو به صورت نوارهای بلند برش میدهیم.
۹. روی هر نوار را از بالا تا پایین با ماست میپوشانیم و به آرامی نوار اسفناجی را رول میکنیم.
۱۰. میتوانید رولتهای آماده را همان موقع سرو کنید و یا در یخچال گذاشته و یک ساعت بعد سرو کنید.
لایسنس رایگان نود 32 دریافت سی دی کی رایگان نود 32 آپدیت شده در 11:20…
آشپزی خانگی کره ای قسمت 3 آشپزی خانگی قسمت سوم روال روزانه تمیز کردن اتاقم…
آشپزی رستورانی قسمت 125 غذاهای رستورانی قسمت 125 رستوران مرغ معروف در اینچئون در این…
آشپزی رستورانی قسمت 124 غذاهای رستورانی قسمت 124 آب نبات سیب در این بخش از…
آشپزی رستورانی قسمت 123 غذاهای رستورانی قسمت 123 ساندویچ هات داگ خاص به سبک آمریکایی…
آشپزی رستورانی قسمت 122 غذاهای رستورانی قسمت 122 بشقاب غذا غول پیکر در این بخش…