- گوشت چرخ کرده گاو:500 گرم
- سس گوجه فرنگی یا سس پیتزا :400 گرم
- برگ پونه :یک قاشق چای خوری
- مخلوط پخت بیسکوییت :دو فنجان
- تخم مرغ :یک عدد
- شیر :دو سوم فنجان
- قارچ شسته و قاچ شده :100 گرم
- پنیر رنده شده پارمسان :یک چهارم فنجان
- پنیر :250 گرم
طرز تهیه :
برای شروع کار ابتدا فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا داغ شود.
سپس گوشت چرخ کرده را در یک تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا چربی گوشت بر اثر حرارت آب شود و رنگ گوشت تغییر کند.
وقتی رنگ گوشت قهوه ای شد نصف سس گوجه فرنگی را با برگ پونه به آن اضافه کنید و حرارت زیر تابه را زیاد کنید تا مواد به جوش بیایند.
بعد از به جوش آمدن سس گوشت ، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا مواد به مدت 10 دقیقه به آرامی قل بخورند.
در این فاصله شیر را با مخلوط پخت بیسکوییت و تخم مرغ را خوب ترکیب کنید . سپس به اندازه 3/4 فنجان از این خمیر را جدا کنید و کنار بگذارید .
بقیه خمیر را داخل سینی پخت با ضخامت کم پهن کنید و سس گوجه فرنگی باقیمانده را روی آن بمالید .
پنیر را چند لایه برش بزنید و چهارلایه از آن را روی خمیر پیتزا قرار دهید و روی آن به ترتیب مخلوط گوشت ، قارچ و باقیمانده برش های پنیر را قرار دهید.
3/4 فنجان خمیری را که کنار گذاشته شده بود روی پنیر بریزید و در آخر پنیر رنده شده را روی خمیر پخش کنید.
سپس سینی پیتزا را داخل فر گرم شده قرار دهید و اجازه دهید تا پیتزا به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید و رنگ آن مایل به قهوه ای شود.
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ پیتزا
ساندویچ پیتزا جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 35دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
ساندویچ پیتزا را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
لایسنس رایگان نود 32 دریافت سی دی کی رایگان نود 32 آپدیت شده در 12:37…
آشپزی خانگی کره ای قسمت 3 آشپزی خانگی قسمت سوم روال روزانه تمیز کردن اتاقم…
آشپزی رستورانی قسمت 125 غذاهای رستورانی قسمت 125 رستوران مرغ معروف در اینچئون در این…
آشپزی رستورانی قسمت 124 غذاهای رستورانی قسمت 124 آب نبات سیب در این بخش از…
آشپزی رستورانی قسمت 123 غذاهای رستورانی قسمت 123 ساندویچ هات داگ خاص به سبک آمریکایی…
آشپزی رستورانی قسمت 122 غذاهای رستورانی قسمت 122 بشقاب غذا غول پیکر در این بخش…