یکی از غذاهای مشهور و محبوب استان گلستان است که در سراسر ایران نیز طبخ میشود. این غذای مقوی و مفید را میتوان بهصورت گیاهی و ساده یا با گوشت چرخکرده، ماهی، تکههای مرغ و حتی گوشت ماهیچه و گردن درست کرد.
مواد لازم برای دو نفر
طرز تهیه
ماش را با آب، نمک و کمی زردچوبه بپزید و صبر کنید تا آب آن تبخیر شود؛ اما له نشود. برنج را با آب و کمی نمک بخیسانید و بعد آن را به روش آبکشی بپزید.
پیاز نگینی خردشده را کمی تفت دهید تا نرم و طلایی شود. سپس گوشت چرخکرده را همراه با ادویه و فلفل به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد. در این مرحله نصف لیوان آب روی آن بریزید تا بپزد و آب گوشت تبخیر شود. در نهایت به آن زعفران دمکرده بیفزایید.
کمی روغن و آب در کف قابلمه موردنظرتان بریزید و سپس برنج آبکشی و مخلوط گوشت و ماش را روی آن بدهید. همین روند را لایهلایه تکرار کنید. در نهایت غذا را با پیازداغ سرو کنید.
نکات مهم
گوشت چرخکرده را میتوانید بهصورت قلقلی نیز درست کنید. به این ترتیب که گوشت چرخکرده، پیاز رندهشده بدون آب، نمک و فلفل سیاه و مقدار کمی دارچین را خوب با هم مخلوط کنید. سپس بهشکل گوشت قلقلی درآورید و در روغن تفت دهید.
اگر مخلوط گوشت و پیاز را برای نیمساعت در یخچال بگذارید، راحتتر میتوانید آن را قلقلی کنید.
لایسنس رایگان نود 32 دریافت سی دی کی رایگان نود 32 آپدیت شده در 12:12…
آشپزی در طبیعت قسمت 15 آشپزی در طبیعتت قسمت پانزدهم وعده های غذایی کمپینگ که…
آشپزی در طبیعت قسمت 14 آشپزی در طبیعتت قسمت چهاردهم ساندویچ , استیک در طبیعت…
آشپزی در طبیعت قسمت 13 آشپزی در طبیعتت قسمت سیزدهم صبحانه در طبیعت وحشی با…
آشپزی روستایی قسمت 123 آشپزی روستایی چینی لیچی، لونگان، انبه... مجموعه ای از میوه های…
آشپزی روستایی قسمت 122 آشپزی روستایی چینی پیاز وحشی در مقابل پیاز معمولی: کشف حقیقت…