آشپزی

آموزش طرز تهیه ماش پلو گرگانی

آموزش طرز تهیه ماش پلو گرگانی

آموزش پخت ماش پلو یا پلو ماش

یکی از غذاهای مشهور و محبوب استان گلستان است که در سراسر ایران نیز طبخ می‌شود. این غذای مقوی و مفید را می‌توان به‌صورت گیاهی و ساده یا با گوشت چرخ‌کرده، ماهی، تکه‌های مرغ و حتی گوشت ماهیچه و گردن درست کرد.

مواد لازم برای دو نفر

  • ماش: نصف پیمانه
  • برنج: یک پیمانه برنج
  • گوشت: ۲۵۰ گرم
  • زعفران: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • پیاز: یک عدد

طرز تهیه

ماش را با آب، نمک و کمی زردچوبه بپزید و صبر کنید تا آب آن تبخیر شود؛ اما له نشود. برنج را با آب و کمی نمک بخیسانید و بعد آن را به روش آبکشی بپزید.

پیاز نگینی خردشده را کمی تفت دهید تا نرم و طلایی شود. سپس گوشت چر‌خ‌کرده را همراه با ادویه و فلفل به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد. در این مرحله نصف لیوان آب روی آن بریزید تا بپزد و آب گوشت تبخیر شود. در نهایت به آن زعفران دم‌کرده بیفزایید.

کمی روغن و آب در کف قابلمه موردنظرتان بریزید و سپس برنج آبکشی و مخلوط گوشت و ماش را روی آن بدهید. همین روند را لایه‌لایه تکرار کنید. در نهایت غذا را با پیازداغ سرو کنید.

نکات مهم

گوشت چرخ‌کرده را می‌توانید به‌صورت قلقلی نیز درست کنید. به این ترتیب که گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده‌شده بدون آب، نمک و فلفل سیاه و مقدار کمی دارچین را خوب با هم مخلوط کنید. سپس به‌شکل گوشت قلقلی درآورید و در روغن تفت دهید.

اگر مخلوط گوشت و پیاز را برای نیم‌ساعت در یخچال بگذارید، راحت‌تر می‌توانید آن را قلقلی کنید.

تبلیغات رایگان

سرو دانلود

سرو دانلود مرجع فیلم سانسور شده، عکس بازیگران و موزیک های ناب زیبا می باشد امید داریم از سایت ما لذت ببرید

Recent Posts

لایسنس رایگان نود 32

لایسنس رایگان نود 32 دریافت سی دی کی رایگان نود 32 آپدیت شده در 12:12…

26 دقیقه ago

آشپزی در طبیعت قسمت 15

آشپزی در طبیعت قسمت 15 آشپزی در طبیعتت قسمت پانزدهم وعده های غذایی کمپینگ که…

2 روز ago

آشپزی در طبیعت قسمت 14

آشپزی در طبیعت قسمت 14 آشپزی در طبیعتت قسمت چهاردهم ساندویچ , استیک در طبیعت…

2 روز ago

آشپزی در طبیعت قسمت 13

آشپزی در طبیعت قسمت 13 آشپزی در طبیعتت قسمت سیزدهم صبحانه در طبیعت وحشی با…

2 روز ago

آشپزی روستایی قسمت 123

آشپزی روستایی قسمت 123 آشپزی روستایی چینی لیچی، لونگان، انبه... مجموعه ای از میوه های…

2 روز ago

آشپزی روستایی قسمت 122

آشپزی روستایی قسمت 122 آشپزی روستایی چینی پیاز وحشی در مقابل پیاز معمولی: کشف حقیقت…

2 روز ago