مشکوفی یا همان دنت یکی از دسرهای سنتی و مخصوص مازندران است که همانند مسقطی تهیه میشود با این تفاوت که در مشکوفی از شیر استفاده می شود .
کره : یک قاشق غذاخوری
وانیل : نوک قاشق چایخوری
گلاب : یک قاشق غذاخوری
نشاسته :3 قاشق غذاخوری
شکر : 3 قاشق غذاخوری
شیر : 2 لیوان
برای شروع ابتدا داخل قابلمه ای شیر سرد را با نشاسته و شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا نشاسته کاملا در شیر حل شود.
سپس قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و مدام مخلوط شیر و نشاسته را هم بزنید.
وقتی شیر گرم شد ،کره ، وانیل ، گلاب و زعفران را به آن اضافه کنید.
به هم زدن ادامه دهید تا مایه شما غلیظ شود و مشکوفی آماده شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف های مورد نظرتان بریزید و در یخچال بگذارید.
روی دسر مشکوفی را میتوانید با پودر یا خلال پسته، دارچین، ترافل رنگی و یا میوه تزیین کنید.
دسر مشکوفی را به رنگ های دیگر نیز میتوان تهیه کرد.مثلا دارچین را به همراه پودر هل و کاکائو در نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید و به جای زعفران به مواد دسرتان اضافه کنید. و یا مشکوفی را به صورت لایه ای درست کنید مثلا یک لایه سفید، یک لایه زعفرانی و یک لایه را کاکائویی درست کنید که دسرتان زیباتر شود.
فقط نکته ای که باید به آن توجه شود این است که موقعه اضافه کردن لایه های مشکوفی روی هم، لایه های دسر نبایدگرم باشد و نه سرد، یعنی وقتی لایه اول از حرارت افتاد باید لایه بعدی را روی آن ریخت تا به این ترتیب لایه ها به هم بچسبند.
آشپزی رستورانی قسمت 120 غذاهای رستورانی قسمت 120 فست فود باکیفیت در این بخش از…
لایسنس رایگان نود 32 دریافت سی دی کی رایگان نود 32 آپدیت شده در 13:00…
آشپزی رستورانی قسمت 119 غذاهای رستورانی قسمت 119 بهترین رستوران نودل سرد در این بخش…
آشپزی رستورانی قسمت 118 غذاهای رستورانی قسمت 118 تارت تخم مرغ در این بخش از…
آشپزی رستورانی قسمت 117 غذاهای رستورانی قسمت 117 9 غذای خیابانی خوشمزه برای پرخوری، تئوکبوکی،…
آشپزی رستورانی قسمت 116 غذاهای رستورانی قسمت 116 سوفله , موچی ژاپنی در کره جنوبی…