آشپزی

آموزش طرز تهیه پنیر خانگی

آموزش طرز تهیه پنیر خانگی

 

هرچند ما هر موقع که اراده کنیم انواع و اقسام پنیر‌ها را می‌توانیم تهیه کنیم، اما گاهی اوقات هم دوست داریم در خانه دست به کار شویم و یک چیزی خلق کنیم.

 

هرچند ما هر موقع که اراده کنیم انواع و اقسام پنیر‌ها را می‌توانیم تهیه کنیم و از طعم‌های متفاوت آن در برند‌های مختلف لذت ببریم، اما گاهی اوقات هم دوست داریم در خانه دست به کار شویم و یک چیزی خلق کنیم. پنیر یکی از این مواد غذایی است که می‌توانیم در خانه درست کنیم و از مراحل آن و نتیجه پایان کار لذت ببریم.

مواد لازم:

  • شیر: ۲ لیتر
  • قرص پنیر: یک چهارم قرص
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری
  • آب: ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. شیر را در ظرف استیل ریخته و آن را روی حرارت کم قرار دهید تا گرم شود، ولی نجوشد.

۲. آب، نمک و قرص پنیر را درون یک ظرف استیل بریزید و اجازه دهید تا قرص در آب حل شود.

۳. حرارت شیر باید به حدود ۴۰ درجه سانتیگراد برسد. دمای آن را با دماسنج یا انگشت تست کنید. انگشت دست کمی گرما را احساس کند کفایت می‌کند.

۴. وقتی دمای شیر به حدود ۴۰ درجه رسید، آن را هم بزنید تا دمای آن در همه جای شیر یکسان شود و سپس گاز را خاموش کنید.

۵. شیر را به مایه موجود در ظرف استیل اضافه کرده و هم بزنید. سپس در ظرف را بگذارید، روی آن را بپوشانید و در یک محل گرم قرار دهید. بعد از یک ساعت روی دلمه‌های تشکیل شده را برش بزنید و دوباره روی ظرف را بپوشانید.

۶. وقتی برش‌ها جمع شد و روی آن‌ها آب زرد رنگی ایجاد شد، پارچه نازکی را درون آبکش قرار داده و دلمه‌ها را به آرامی در آن بریزید. سپس پارچه را دور دلمه‌ها گره بزنید.

۷. جسم سنگینی را به مدت ۴ تا ۵ ساعت روی پنیر قرار دهید تا آب آن کاملا خارج شود.

۸. سپس پنیر را برش زده و در آب نمک نگهداری کنید.

 

منبع : ایرنا زندگی

سرو دانلود

سرو دانلود مرجع فیلم سانسور شده، عکس بازیگران و موزیک های ناب زیبا می باشد امید داریم از سایت ما لذت ببرید

Recent Posts

لایسنس رایگان نود 32

لایسنس رایگان نود 32 دریافت سی دی کی رایگان نود 32 آپدیت شده در 12:37…

3 روز ago

آشپزی خانگی کره ای قسمت 3

آشپزی خانگی کره ای قسمت 3 آشپزی خانگی قسمت سوم روال روزانه تمیز کردن اتاقم…

3 روز ago

آشپزی رستورانی قسمت 125

آشپزی رستورانی قسمت 125 غذاهای رستورانی قسمت 125 رستوران مرغ معروف در اینچئون در این…

3 روز ago

آشپزی رستورانی قسمت 124

آشپزی رستورانی قسمت 124 غذاهای رستورانی قسمت 124 آب نبات سیب در این بخش از…

3 روز ago

آشپزی رستورانی قسمت 123

آشپزی رستورانی قسمت 123 غذاهای رستورانی قسمت 123 ساندویچ هات داگ خاص به سبک آمریکایی…

3 روز ago

آشپزی رستورانی قسمت 122

آشپزی رستورانی قسمت 122 غذاهای رستورانی قسمت 122 بشقاب غذا غول پیکر در این بخش…

3 روز ago