برای دین آموزش طرز تهیه به ادامه مطلب مراجعه کنید.
- گوشت چرخ کرده : نیم کیلو
- قارچ : به مقدار دلخواه
- سیر :2 حبه
- پنیر پیتزا : به میزان لازم
- پیاز : یک عدد
- نان :به مقدار لازم
- سبزی معطر : 500 گرم
- رب گوجه فرنگی :یک قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل، روغن : به میزان لازم
برای تهیه این پیراشکی لذیذ و خوشمزه ابتدا باید پیاز هایتان را شسته پوست کنده و به صورت نگینی خرد کنید و در تابه ای با مقداری روغن سرخ کنید تا کمی نرم شوند.
بعد از نرم شدن پیاز ها گوشت چرخ کرده تان به پیاز ها اضافه کنید و آن ها را تفت دهید تا رنگ گوشت چرخ کرده تغییر کند. در این مرحله می توانید رب و ادویه هایتان را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و تفت دهید.
دوحبه سیر رنده شده را به همراه هر مواد دیگری مثل قارچ و یا فلفل دلمه یا سیب زمینی به موادتان اضافه کنید و بگذارید تا کاملا سرخ شوند.
در ادامه سبزی های معطرتان را به مواد پیراشکی اضافه کنید و تفت دهید مزه مواد میانی پیراشکی تان را بچشید اگر نیاز به چیزی داشت به آن بیافزایید.
در این مرحله باید مواد پیراشکیتان را درون نان بریزید و به دلخواه خودتان مقداری پنیر روی مواد پیراشکی بریزید سپس آن ها را به هر حالتی که دوست دارید ببندید و سرخشان کنید.
می توانید نان پیراشکی را همانند سمبوسه ها ببندید این کار شما را راحت تر می کند و یا به اندازه یک مربع متوسط از نان ببرید مواد را وسط مربع بگذارید سپس پنیر پیتزا روی آن بریزید و مربع را به حالت بقچه بپیچید و سرخ کنید.
پیراشکی شما حاضر است می توانید آن را با زرشک و یا سبزی تزئین کنید.
منبع : نمناک
آشپزی رستورانی قسمت 120 غذاهای رستورانی قسمت 120 فست فود باکیفیت در این بخش از…
لایسنس رایگان نود 32 دریافت سی دی کی رایگان نود 32 آپدیت شده در 13:00…
آشپزی رستورانی قسمت 119 غذاهای رستورانی قسمت 119 بهترین رستوران نودل سرد در این بخش…
آشپزی رستورانی قسمت 118 غذاهای رستورانی قسمت 118 تارت تخم مرغ در این بخش از…
آشپزی رستورانی قسمت 117 غذاهای رستورانی قسمت 117 9 غذای خیابانی خوشمزه برای پرخوری، تئوکبوکی،…
آشپزی رستورانی قسمت 116 غذاهای رستورانی قسمت 116 سوفله , موچی ژاپنی در کره جنوبی…