بورانی اسفناج است که از محبوبترین پیشغذاها در تمامی فصلها محسوب میشود. بورانی درواقع ترکیب اسفناج با ماست بوده که اگر کمی سیر به آن اضافه کنید، طعم فوقالعادهای خواهد داشت. البته گفتنی است که بورانی اصیل ایرانی شامل بادمجان و سیر شده و انواع مختلفی بورانی وجود دارد که بسیار هم محبوب هستند، مانند بورانی کدو سبز یا سبزیجات دیگر.
6 پیمانه اسفناج
2 حبه کوچک و یا حتی کمتر سیر رند شده (برای افرادی که طعم سیر را دوست ندارند، پودر سیر جایگزین مناسبی است)
2 و نیم پیمانه ماست (چکیده و یا یونانی)
کمی نمک و فلفل
در ابتدا باید اسفناجها را در داخل قابلمه بر روی حرارت گاز قرار داده و زمانیکه کمی اسفناجها نرم شدند، سیر را به آن اضافه کنید. سپس بعد از 5 دقیقه تا حدود 15 دقیقه زمانیکه آب اسفناج خارج شده و بخار شود، آن را از روی حرارت برداشته و پس از خنک شدن، سایر مواد را به آن اضافه کنید. حتما قبل از سرو بورانی اسفناج، آن را در داخل یخچال بگذارید.
لایسنس رایگان نود 32 دریافت سی دی کی رایگان نود 32 آپدیت شده در 11:20…
آشپزی خانگی کره ای قسمت 3 آشپزی خانگی قسمت سوم روال روزانه تمیز کردن اتاقم…
آشپزی رستورانی قسمت 125 غذاهای رستورانی قسمت 125 رستوران مرغ معروف در اینچئون در این…
آشپزی رستورانی قسمت 124 غذاهای رستورانی قسمت 124 آب نبات سیب در این بخش از…
آشپزی رستورانی قسمت 123 غذاهای رستورانی قسمت 123 ساندویچ هات داگ خاص به سبک آمریکایی…
آشپزی رستورانی قسمت 122 غذاهای رستورانی قسمت 122 بشقاب غذا غول پیکر در این بخش…