یک پیش غذای خنک برای روزهای گرم تابستانی یکی از راحتترین و خوشمزهترین غذاهای تابستانی ایرانی، دیپ ماست و خیار است. دیپ ماست و خیار را میتوانید در کنار چیپس، نان پیتا و… سرو کرده و یا در کنار غذاهای اصیل ایرانی همچون قرمهسبزی میل کنید.
ماست غلیظ، بهتر است از ماست یونانی استفاده شود: 4 پیمانه
خیار رنده شده در حد نگینی درشت: 2 پیمانه
نعناع خشک شده: 2 قاشق چایخوری
گل سرخ بنا به سلیقه شما: مقدار کم در حد 1 قاشق چایخوری
کشمش سیاه، نمک و فلفل: 1/2 پیمانه
ابتدا با خیار شروع کرده و آن را به اندازه دلخواه خورد میکنیم، البته هرچه بزرگتر باشد، بیشتر در دیپ دیده شده و زیباتر میشود. سپس ادویهجات و سایر مواد را اضافه کرده و در یخچال قرار میدهیم تا در زمان سرو کاملا خنک باشد.
لایسنس رایگان نود 32 دریافت سی دی کی رایگان نود 32 آپدیت شده در 11:20…
آشپزی خانگی کره ای قسمت 3 آشپزی خانگی قسمت سوم روال روزانه تمیز کردن اتاقم…
آشپزی رستورانی قسمت 125 غذاهای رستورانی قسمت 125 رستوران مرغ معروف در اینچئون در این…
آشپزی رستورانی قسمت 124 غذاهای رستورانی قسمت 124 آب نبات سیب در این بخش از…
آشپزی رستورانی قسمت 123 غذاهای رستورانی قسمت 123 ساندویچ هات داگ خاص به سبک آمریکایی…
آشپزی رستورانی قسمت 122 غذاهای رستورانی قسمت 122 بشقاب غذا غول پیکر در این بخش…