آشپزی

طرز تهیه قیمه ناری

طرز تهیه قیمه ناری

طرز تهیه قیمه تهرانی

قیمه ناری یکی روش های بسیار فوق العاده برای تهیه یک لا پلو می باشد که عطر و طعم آن فوق العاده می باشد و اگر یک بار شما آن را تهیه کنید حتما عاشق مزه آن خواهید شد. در فصل پاییز و زمستان که انار به وفور در بازار موجود است این پلو خوشمزه را با آب انار تازه خانگی تهیه کنید و حتی یک ایده ناب برای شام شب یلدا می باشد.

شما می توانید این غذای خوشمزه و مجلسی را با گوشت گوسفندی ریز شده و یا مرغ نیز تهیه کنید. اگر به دنبال غذای جدید ولی در عین حال خوشمزه و سنتی هستید این پلو را تست کنید.

 

مواد لازم برای تهیه قیمه ناری

  1. برنج ۲ پیمانه
  2. لپه ۳/۴ پیمانه
  3. گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم
  4. آب انار ملس ۱ لیتر
  5. پیاز ۱ عدد
  6. چوب دارچین به دلخواه
  7. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه قیمه ناری با آب انار و گوشت گوسفندی

 

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید گوشت گوسفندی را بشورید و به صورت قیمه ای خیلی ریز خرد کنید. آب انار را می توانید خودتان در منزل بگیرید یا از آبمیوه فروشی ها تهیه کنید و دقت کنید که آب انار شرکتی و بسته بندی برای تهیه این غذا مناسب نیست زیرا زیادی شکر دارد و شیرین می شود.

مرحله دوم: آماده سازی لپه

ابتدا باید لپه را ۱ ساعت خیس کنید تا نفخ ان گرفته شود و بعد باید بوی زهم لپه را بگیرید برای این کار لپه را داخل آب بریزید و زمانی که یک جوش زد از روی حرارت بردارید و آبکش کنید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه بدون افزودن روغن کمی تفت دهید تا سبک شود.

مرحله سوم: پخت گوشت

در ادامه باید زردچوبه و روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا کمی سرخ شود و بعد گوشت و ادویه ها را اضافه کنید و کمی نمک نیز بزنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و بعد لپه را اضافه کنید و در انتها ۱ عدد چوب دارچین را اضافه کنید و روی مواد کمی آب ریخته و بگذارید تا برای ۱ ساعت پخته شود.

مرحله چهارم: پخت قیمه ناری

در ادامه باید آب انار را اضافه کنید و کمی هم بزنید و برای نیم ساعت بگذارید تا بجوشد و بعد چوب دارجین را خارج کنید و برنج از قبل خیس شده را افزوده و بگذارید تا آب اضافه کشیده شود و کمی کره محلی اضافه کنید و اجازه دهید تا قیمه ناری پخته و دم بکشد.

نکات کلیدی در تهیه قیمه ناری خوشمزه به روش سنتی

آبی که به گوشت اضافه می کنید زیاد نباشد زیرا مجدد آب انار اضافه می شود.

می توانید به صورت آبکش نیز این پلو را اضافه کنید.

با جوشاندن یک بار لپه و گرفتن کف روی آن بوی زهم لپه از بین می رود.

 

سرو دانلود

سرو دانلود مرجع فیلم سانسور شده، عکس بازیگران و موزیک های ناب زیبا می باشد امید داریم از سایت ما لذت ببرید

Recent Posts

لایسنس رایگان نود 32

لایسنس رایگان نود 32 دریافت سی دی کی رایگان نود 32 آپدیت شده در 12:37…

3 روز ago

آشپزی خانگی کره ای قسمت 3

آشپزی خانگی کره ای قسمت 3 آشپزی خانگی قسمت سوم روال روزانه تمیز کردن اتاقم…

3 روز ago

آشپزی رستورانی قسمت 125

آشپزی رستورانی قسمت 125 غذاهای رستورانی قسمت 125 رستوران مرغ معروف در اینچئون در این…

3 روز ago

آشپزی رستورانی قسمت 124

آشپزی رستورانی قسمت 124 غذاهای رستورانی قسمت 124 آب نبات سیب در این بخش از…

3 روز ago

آشپزی رستورانی قسمت 123

آشپزی رستورانی قسمت 123 غذاهای رستورانی قسمت 123 ساندویچ هات داگ خاص به سبک آمریکایی…

3 روز ago

آشپزی رستورانی قسمت 122

آشپزی رستورانی قسمت 122 غذاهای رستورانی قسمت 122 بشقاب غذا غول پیکر در این بخش…

3 روز ago