املت بادمجان و سوسیس به عنوان یک صبحانه میتواند روزتان را بسازد. اما این املت علاوه بر صبحانه میتواند به عنوان یک ناهار یا شام سبک هم در نظر گرفته شود. اگر شما هم از صبحانههای تکراری خسته شدهاید و میانه خوبی با صبحانههای سرد ندارید، این صبحانه را حتما امتحان کنید.
مواد لازم:
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
سوسیس تند ۲۲۰ گرم
بادمجان متوسط یک عدد
پیاز بزرگ زرد نصف یک عدد
نمک به مقدار لازم
تخم مرغ بزرگ هشت عدد
برگ تازه ریحان خردشده چهار پیمانه
پنیر فتا تازه ۶۰ گرم
طرز تهیه:
پوست سوسیسها را بگیرید و آنها را به صورت حلقهای خرد کنید. مقداری روغن داخل تابه بریزید و سوسیسها را داخل روغن سرخ کنید. سپس داخل یک ظرف بریزید و با دستمال کاغذی روغن آنها را بگیرید. برای سالمتر شدن این صبحانه میتوانید سوسیس خانگی را تهیه کنید و به این غذا اضافه کنید.
پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. بادمجان را هم بعد از اینکه شستید، ساقه آن را جدا کنید و به صورت حبههای متوسط خرد کنید.
باقیمانده روغن را داخل تابه بریزید. بادمجان و پیاز خردشده را با هم حدود شش تا هشت دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
سیر را رنده کنید و همراه نمک به مواد اضافه کنید. سوسیسها را هم به قابلمه برگردانید. مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
داخل یک کاسه تخم مرغها و ریحان را با هم بزنید و روی مواد داخل تابه بریزید. تابه را کمی کج کنید تا مایه تخم مرغ روی همه سبزیجات به طور مساوی قرار گیرد.
پنیر را را به کمک دست خرد کنید و روی املت بریزید. در تابه را ببندید تا تخم مرغ کاملا خودش را گرفته و املت بپزد.
منبع: کتاب کاله
آشپزی رستورانی قسمت 120 غذاهای رستورانی قسمت 120 فست فود باکیفیت در این بخش از…
لایسنس رایگان نود 32 دریافت سی دی کی رایگان نود 32 آپدیت شده در 13:00…
آشپزی رستورانی قسمت 119 غذاهای رستورانی قسمت 119 بهترین رستوران نودل سرد در این بخش…
آشپزی رستورانی قسمت 118 غذاهای رستورانی قسمت 118 تارت تخم مرغ در این بخش از…
آشپزی رستورانی قسمت 117 غذاهای رستورانی قسمت 117 9 غذای خیابانی خوشمزه برای پرخوری، تئوکبوکی،…
آشپزی رستورانی قسمت 116 غذاهای رستورانی قسمت 116 سوفله , موچی ژاپنی در کره جنوبی…