آشپزی

آموزش طرز تهیه بادمجان ناردونی

آموزش طرز تهیه بادمجان ناردونی

این غذا طعمی ملس دارد و در این بخش نیز با طرز تهیه این بادمجان ناردونی آشنا می شوید

شما می توانید از غذای شمالی را با ماست و چکیده سرو کنید. این غذا همچون دیگر غذاهای شمالی کال کباب و خورش متن جن می توانید برای مهمانی ها نیز یک غذای خاص و در عین جذاب باشد.

این غذای خانگی بسیار ساده است. شما برای تهیه این غذا باید بادمجان و انار تهیه کنید. این غذا با استفاده از ماست و دوغ سرو می شود و می تواند یک وعده غذایی کامل باشد. در ادامه نیز با طرز تهیه این غذای شمالی خوشمزه بیشتر آشنا می شوید.

مواد لازم

  • بادمجان: ۸ عدد متوسط
  • انار دون شده: ۱ عدد بزرگ
  • پیاز: ۱ عدد
  • رب انار ملس: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • آلو ترش جنگلی: به میزان لازم
  • پونه خشک: یک قاشق مرباخوری
  • فلفل، نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه بادمجان ناردونی عالی

ابتدا بادمجان های مخصوص را به خوبی بشویید و پوست آن ها را بگیرید. مقداری نمک و زردچوبه به این مواد اضافه کنید و به خوبی روی بادمجان ها بمالید. این مواد را یک ساعت کنار بگذارید و بعد تابه ای را روی حرارت قرار داده و زمانی روغن داغ شد، بادمجان ها را در روغن سرخ می کنیم.

زمانی که بادمجان ها یکدست سرخ شدند، آن ها را از درون تابه برداشته و پیازهای رنده شده را در روغن سرخ می کنیم. زمانی که پیازها طلایی شدند، فلفل، نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید. انار ترش هایی که از قبل دانه کرده اید، را به این مواد اضافه کرده و تفت دهید. حالا نوبت به آلوهای جنگلی و ترش می رسد.

رب انار را به موادتان اضافه کنید و آن ها را تفت دهید. در مرحله بعد پونه خشک را به این مواد اضافه کنید. بادمجان های سرخ شده را از وسط با چاقو برش بزنید. موادی که تهیه کرده بودید، درون بادمجان ها قرار دهید. این مواد را درون فر بزارید و اجازه دهید، ۱۵ دقیقه درون فر بمانند.

این بادمجان ها را می توانید با استفاده از ماست و چکیده سرو کنید. سرو این غذا با سبزی و نان نیز می تواند خوشمزه تر باشد. این غذا متناسب با تمام ذائقه ها بوده و یک وعده غذایی مناسب برای ناهار است. طبخ این غذا دلخواه بوده و شما می توانید سیر نیز به موادتان اضافه کنید. برخی از افراد به دلخواه گوشت چرخی نیز به مواد اضافه می کنند.

اگر غذاهای ترش دوست ندارید، می توانید مقداری شکر درون مواد رب انار و دانه های انار بریزید و طعم ملس تری داشته باشید. توجه داشته باشید، برای تهیه این غذا باید بادمجان های شکم پری مناسب را انتخاب کنید. همچنین بادمجان های شیرین برای این غذا گزینه مناسب تری هستند. اگر علاقه زیادی به غذاهای روغنی ندارید، می توانید بعد از سرخ کردن بادمجان ها آن ها را روی دستمالی قرار دهید، تا روغن های اضافی آن گرفته شوند.

تبلیغات رایگان

سرو دانلود

سرو دانلود مرجع فیلم سانسور شده، عکس بازیگران و موزیک های ناب زیبا می باشد امید داریم از سایت ما لذت ببرید

Recent Posts

لایسنس رایگان نود 32

لایسنس رایگان نود 32 دریافت سی دی کی رایگان نود 32 آپدیت شده در 12:37…

4 روز ago

آشپزی خانگی کره ای قسمت 3

آشپزی خانگی کره ای قسمت 3 آشپزی خانگی قسمت سوم روال روزانه تمیز کردن اتاقم…

4 روز ago

آشپزی رستورانی قسمت 125

آشپزی رستورانی قسمت 125 غذاهای رستورانی قسمت 125 رستوران مرغ معروف در اینچئون در این…

4 روز ago

آشپزی رستورانی قسمت 124

آشپزی رستورانی قسمت 124 غذاهای رستورانی قسمت 124 آب نبات سیب در این بخش از…

4 روز ago

آشپزی رستورانی قسمت 123

آشپزی رستورانی قسمت 123 غذاهای رستورانی قسمت 123 ساندویچ هات داگ خاص به سبک آمریکایی…

4 روز ago

آشپزی رستورانی قسمت 122

آشپزی رستورانی قسمت 122 غذاهای رستورانی قسمت 122 بشقاب غذا غول پیکر در این بخش…

4 روز ago