آشپزی

طرز تهیه رول کباب بادمجان در 9 مرحله

طرز تهیه رول کباب بادمجان در 9 مرحله

رول کباب بادمجان

رول کباب بادمجان یک غذای فوق العاده خوشمزه و ابتکاری می باشد که می توانید به راحتی برای مهمانی خود تهیه کنید زیرا ظاهر بسیار جذاب و خوشمزه ای دارد.

 

شما می توانید این غذا را به همراه یک پلوی خوشمزه و سالاد دلخواه خود سرو کنید. این غذای خوشمزه روی یک سیخ چوبی تهیه می شود و به راحتی داخل تابه می توانید آن را تهیه کنید.

 

شما برای تهیه این غذا باید کباب را تهیه کنید و بادمجان سرخ شده روی کباب بپیچید و روی سیخ چوبی بزنید و با گوجه کبابی و برنج سرو کنید.

مواد لازم برای ۳ نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
بادمجان ۲ عدد قلمی
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد کوچک
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
روغن زیتون به مقدار کافی
آب به مقدار کافی
پودر نان یا آرد سوخاری به مقدار کافی
جعفری تازه به مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و پولبیبر به مقدار کافی
پاپریکا و پودر سیر به مقدار کافی

 

طرز تهیه رول کباب بادمجان

مرحله اول

برای تهیه رول بادمجان کباب خوشمزه در ابتدای کار مواد کباب را آماده می کنیم، برای این منظور پیاز را به صورت ریز رنده کرده و از صافی رد می کنیم تا آب اضافی اش خارج شود، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا گوشت چرخ کرده را به همراه تخم مرغ، پودر نان و جعفری خرد شده به کاسه اضافه می کنیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، پولبیبر، پاپریکا و پودر سیر به کاسه افزوده و به خوبی ورز می دهیم تا مواد ترکیب شوند.

مرحله سوم

در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم مواد گوشتی به مدت ۱ ساعت درون یخچال استراحت کند تا مزه ها ترکیب شوند. حالا بادمجان ها را شسته و پوست شان را به صورت یکی در میان جدا می کنیم.

 

مرحله چهارم

در ادامه بادمجان ها را به صورت ورقه ای نازک خرد کرده و مقداری نمک روی آنها می‌ پاشیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کنند تا تلخی آنها گرفته شود. پس از گذشت این زمان بادمجان ها را بین دستمال می گذاریم.

مرحله پنجم

حالا بادمجان ها را کمی فشار می دهیم تا زهر آنها گرفته شود، سپس درون مقداری روغن به اندازه ای که کمی نرم شوند سرخ می کنیم. در ادامه بادمجان ها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود.

مرحله ششم

پس از اتمام استراحت مواد گوشتی، به اندازه یک نارنگی از مواد جدا کرده و به سیخ می کشیم، سپس یک ورقه از بادمجان را اطراف آن می پیچانیم و درون مقداری روغن سرخ می کنیم. حالا به سراغ درست کردن سس می رویم.

مرحله هفتم

برای این منظور مقداری روغن زیتون درون یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شده و رنگ آن باز شود

مرحله هشتم

حالا مقداری نمک فلفل سیاه و سیر رنده شده به تابه اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن مقداری آب به آن می افزاییم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد تا جا بیفتد. در ادامه کباب ها را درون تابه می چینیم.

 

مرحله نهم

حالا اجازه می‌ دهیم رول بادمجان کباب به مدت ۱ ساعت درون سس بماند تا کاملا پخته و جا بیفتد. پس از گذشت این زمان رول بادمجان کباب را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه کته سرو می کنیم. نوش جان.

 

منبع : برترین ها

سرو دانلود

سرو دانلود مرجع فیلم سانسور شده، عکس بازیگران و موزیک های ناب زیبا می باشد امید داریم از سایت ما لذت ببرید

Recent Posts

آشپزی رستورانی قسمت 117

آشپزی رستورانی قسمت 117 غذاهای رستورانی قسمت 117 9 غذای خیابانی خوشمزه برای پرخوری، تئوکبوکی،…

1 روز ago

لایسنس رایگان نود 32

لایسنس رایگان نود 32 دریافت سی دی کی رایگان نود 32 آپدیت شده در 11:20…

1 روز ago

آشپزی رستورانی قسمت 116

آشپزی رستورانی قسمت 116 غذاهای رستورانی قسمت 116 سوفله , موچی ژاپنی در کره جنوبی…

1 روز ago

آشپزی رستورانی قسمت 115

آشپزی رستورانی قسمت 115 غذاهای رستورانی قسمت 115 رستوران بوفه کره ای در این بخش…

1 روز ago

آشپزی رستورانی قسمت 114

آشپزی رستورانی قسمت 114 غذاهای رستورانی قسمت 114 کیک میوه ای خوشمزه در این بخش…

1 روز ago

آشپزی در طبیعت قسمت 12

آشپزی در طبیعت قسمت 12 آشپزی در طبیعتت قسمت دوازدهم ساخت بهترین ساندویچ ها در…

4 روز ago