کشک گردو یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که میتوان آن را به عنوان پیش غذا در میهمانیها سرو کرد.
کشک گردو که در بیشتر مواقع مردم این غذا را با اسم کله جوش میشناسند یک غذای بسیار لذیذ است که با یک بار تجربه مشتری همیشگی آن میشوید.
گردو را آسیاب کرده و با پیاز ریز شده و سیر و نمک و زردچوبه مخلوط میکنیم و کمی هم میزنیم.
بعد کشک را به گردو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا گردو باز شود.
این غذا سرد سرو میشود، ولی شما میتوانید کمی گرمش کنید و در آخر با نعناع داغ تزیین کرده و نوش جان کنید.
آشپزی رستورانی قسمت 117 غذاهای رستورانی قسمت 117 9 غذای خیابانی خوشمزه برای پرخوری، تئوکبوکی،…
لایسنس رایگان نود 32 دریافت سی دی کی رایگان نود 32 آپدیت شده در 11:20…
آشپزی رستورانی قسمت 116 غذاهای رستورانی قسمت 116 سوفله , موچی ژاپنی در کره جنوبی…
آشپزی رستورانی قسمت 115 غذاهای رستورانی قسمت 115 رستوران بوفه کره ای در این بخش…
آشپزی رستورانی قسمت 114 غذاهای رستورانی قسمت 114 کیک میوه ای خوشمزه در این بخش…
آشپزی در طبیعت قسمت 12 آشپزی در طبیعتت قسمت دوازدهم ساخت بهترین ساندویچ ها در…