آشپزی

طرز تهیه کله جوش

طرز تهیه کله جوش

آموزش طرز تهیه کشک گردو یا کله جوش

کشک گردو یکی از غذا‌های اصیل ایرانی است که میتوان آن را به عنوان پیش غذا در میهمانی‌ها سرو کرد.

کشک گردو که در بیشتر مواقع مردم این غذا را با اسم کله جوش می‌شناسند یک غذای بسیار لذیذ است که با یک بار تجربه مشتری همیشگی آن می‌شوید.

مواد لازم برای تهیه کله جوش :

  1. گردو: ۲۰۰ گرم
  2. کشک رقیق: ۲ لیوان
  3. نمک: به مقدار لازم
  4. زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
  5. پیاز: ۱ عدد
  6. سیر: به مقدار دلخواه

طرز تهیه کله جوش :

گردو را آسیاب کرده و با پیاز ریز شده و سیر و نمک و زردچوبه مخلوط می‌کنیم و کمی هم می‌زنیم.

بعد کشک را به گردو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا گردو باز شود.

این غذا سرد سرو میشود، ولی شما میتوانید کمی گرمش کنید و در آخر با نعناع داغ تزیین کرده و نوش جان کنید.

 

سرو دانلود

سرو دانلود مرجع فیلم سانسور شده، عکس بازیگران و موزیک های ناب زیبا می باشد امید داریم از سایت ما لذت ببرید

Recent Posts

آشپزی رستورانی قسمت 117

آشپزی رستورانی قسمت 117 غذاهای رستورانی قسمت 117 9 غذای خیابانی خوشمزه برای پرخوری، تئوکبوکی،…

1 روز ago

لایسنس رایگان نود 32

لایسنس رایگان نود 32 دریافت سی دی کی رایگان نود 32 آپدیت شده در 11:20…

1 روز ago

آشپزی رستورانی قسمت 116

آشپزی رستورانی قسمت 116 غذاهای رستورانی قسمت 116 سوفله , موچی ژاپنی در کره جنوبی…

1 روز ago

آشپزی رستورانی قسمت 115

آشپزی رستورانی قسمت 115 غذاهای رستورانی قسمت 115 رستوران بوفه کره ای در این بخش…

1 روز ago

آشپزی رستورانی قسمت 114

آشپزی رستورانی قسمت 114 غذاهای رستورانی قسمت 114 کیک میوه ای خوشمزه در این بخش…

1 روز ago

آشپزی در طبیعت قسمت 12

آشپزی در طبیعت قسمت 12 آشپزی در طبیعتت قسمت دوازدهم ساخت بهترین ساندویچ ها در…

4 روز ago