نودل

مجله اینترنتی سرو دانلود

خانه » آموزش » آشپزی » دیپ باقالی سبز

دیپ باقالی سبز

دیپ باقالی سبز

نودل

دیپ باقالی سبز

طرز تهیه دیپ باقالی سبز

این دیپ نیز از غذاهای تابستانی بسیار محبوب محسوب شده و با باقالای سبز و تازه درست می‌شود. البته گفتنی است که از نظر ظاهری شبیه به حمص است.

طرز تهیه مافین گوشت قلقلی

مواد مورد نیاز برای تهیه دیپ باقالی سبز:

باقالی سبز تازه: 250 گرم

سیر در حد یک حبه کوچک (و یا پودر سیر)

نمک و فلفل به مقدار کم در حد 1 قاشق چای‌خوری

آب‌لیمو: 1 و نیم قاشق غذاخوری

آووکادو و روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

برگ نعنا: 15 برگ

ابتدا باقالی‌ها را در حد 5 دقیقه بپزید و سپس از پوست کوچکشان خارج کنید. سپس تمامی مواد خشک یعنی باقالی، آووکادو، سیر و برگ نعنا به همراه ادویه‌جات را در یک میکسر ریخته و خوب پوره کنید. در آخر هم آب‌لیمو و روغن زیتون را اضافه کرده و در یخچال قرار دهید.

 

 

نودل

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *