نودل

مجله اینترنتی سرو دانلود

خانه » آموزش » آشپزی » شربت سکنجبین و خیار

شربت سکنجبین و خیار

شربت سکنجبین و خیار

نودل

شربت سکنجبین و خیار

طرز تهیه شربت سکنجبین و خیار

از تمام شربت های مدرن و خاص بگذریم، باز هم سراغ عطر و طعم بی نظیر شربت های سنتی می رویم. شربت سکنجبین و خیار یکی از شربت های پر طرفدار سنتی ما ایرانی هاست که تو روزهای گرم تابستانی چاره ی کار همه است.

 

شربت سکنجبین علاوه بر طعم فوق العاده خواص بسیار زیادی دارد و از زمان های گذشته به عنوان یه نوشیدنی موثر برای رفع عطش شناخته می شده است. این شربت حرارت بدن را پایین برده و از گرما زدگی جلوگیری می کند.

۶ روش پخت تخم مرغ

مواد لازم برای ۴ نفر

  1. شکر ۱ پیمانه
  2. آب ½ لیوان
  3. نعناع تازه ۱ دسته کوچک
  4. خیار ۲ عدد
  5. سرکه سفید ¼ لیوان

طرز تهیه شربت سکنجبین و خیار

مرحله اول

بای تهیه شربت سکنجبین با خیار به روش سنتی در ابتدای کار شکر را به همراه آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر به طور کامل درون آب حل شود.

مرحله دوم

پس از اینکه شکر به طور کامل حل شد، نعناع تازه را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شربت به آرامی بجوشد تا به قوام برسد. برای اینکه متوجه شویم شربت به قوام رسیده است، یک قاشق از آنرا بر می داریم.

مرحله سوم

پس از اینکه شربت به طور کامل خنک شد، آنرا بین دو انگشت خود تست می کنیم، در صورتی که شربت مانند نخ بین دو انگشت کش بیاید، یعنی شربت به قوام رسیده است. ولی در صورتی که شربت آبکی باشد، باید هنوز روی حرارت بماند.

مرحله چهارم

زمانی که شربت به قوام رسید، سرکه را به آن اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. توجه داشته باشید در حین جوشیدن شربت به هیچ وجه نباید آنرا با قاشق یا هر وسیله ی دیگری ترکیب کنیم.

مرحله پنجم

برای اینکه شربت شکرک نزند، می توانیم دیواره های قابلمه را با برس آغشته به جوهر لیمو یا آب لیمو ترش تمیز کنیم. در نهایت پس از اینکه شربت خنک شد، ۱ تا ۲ قاشق از آنرا درون یک لیوان مناسب می ریزیم.

۱۰ دستور پخت غذای فوری

 

مرحله ششم

در این مرحله به مقدار دلخواه آب به لیوان اضافه کرده، سپس به اندازه دلخواه خیار رنده شده اضافه می کنیم. در صورت تمایل برای مجلسی تر شدن شربت می توانیم کمی تخم شربتی نیز اضافه کنیم. در نهایت پس از مخلوط کردن شربت آنرا سرو می کنیم.

 

 

نودل

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *