نودل

مجله اینترنتی سرو دانلود

خانه » آموزش » آشپزی » باباغنوش

باباغنوش

باباغنوش

نودل

باباغنوش

باباغنوش لبنانی

باباغنوش است که به آن باباگانوش نیز گفته می‌شود. این دسر خاورمیانه‌ای با بادمجان درست شده و از جمله غذاهای بسیار مقوی محسوب می‌شود.

آموزش تهیه شیرینی شیک و مجلسی در ۱۰دقیقه

مواد مورد نیاز برای تهیه دسر باباغنوش:

2 بادمجان بزرگ

3 پیمانه ارده

2 حبه کوچک سیر

نمک، فلفل و سماق 2 قاشق چای‌خوری

1 قاشق غذاخوری ماست

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 عدد لیمو تازه کوچک

در ابتدا بادمجان‌ها را پوست کنده و در حدود 30 دقیقه گریل کنید. سپس بگذارید تا 10 دقیقه خنک شوند و بعد در غذاساز ریخته تا پوره شوند. اینکار را دستی هم می‌توانید انجام دهید. سپس تمامی مواد دیگر را در غذاساز و یا در کاسه‌ای که بادمجان‌ها را پوره کرده‌اید بریزید و مخلوط کنید. سپس در یخچال بگذارید و پس از خنک شدن میل کنید.

 

نودل

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *