نودل

مجله اینترنتی سرو دانلود

خانه » آموزش » آشپزی » آموزش طرز تهیه دسر جو پرک

آموزش طرز تهیه دسر جو پرک

دسر جو پرک

نودل

آموزش طرز تهیه دسر جو پرک

در این مطلب قصد داریم روش تهیه دسر جو پرک را به شما عزیزان آموزش دهیم.

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر جو پرک را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

جوپرک ۱ پیمانه
شیرخشک نیدو ۱ پیمانه
پودر نارگیل ۱ پیمانه
پودر کاکائو ۱/۲پیمانه
خامه صورتی یک بسته
شکلات تخته ایی و یا نوتلا و یا شکلات گلکسی
پودر پسته وخلال بادام و رنده نارگیل تازه و برگ گل محمدی برای تزیین.

طرزتهیه:

جوپرک دو سر رو با شیرخشک نیدو وپودر نارگیل مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم تا به طلایی تیره تغییر رنگ پیدا کنه.
حالا مواد بالا رو با یک بسته خامه خوب مخلوط میکنیم و در ظرف پیرکسی این مواد رو ریخته و صاف میکنیم.
حالا شما می‌تونید شکلات تخته ایی را آب کنید و روش بریزید و یکی از مغزیجات رو روی شکلات ریخته و چند ساعت در یخچال میزاریم وبعد برش میدیم.

و یا اینکه شما می‌تونید یک کار دیگه بکنید و اینکه وقتی مواد اولیه رو در ظرف پیرکس ریختیم داخل یخچال برای یک ساعت میزاریم و بعد برش بزنیم و بعد در چند تا کاسه از شکلات‌های آب شده مختلف استفاده کنید مثلا از نوتلا و شکلات گلکسی آب شده و شکلات تخته ایی استفاده کنیم تا مکعب‌هایی در رنگ‌های مختلف داشته باشیم.

و هر کدوم رو که داخل شکلات غوطه ور کردیم از مغزیجات متفاوت هم استفاده کنیم مثلا یکی رو خلال بادام و یکی پودر پسته و دیگری رنده نارگیلی و برگ گل محمدی و یا پرک بادام و یا پودر بیسکویت لوتوس بزنیم و دوباره در یخچال میزاریم تا شکلات خودش رو بگیره.

منبع: amoozesh cake kish

 

نودل

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *