نودل

مجله اینترنتی سرو دانلود

خانه » آموزش » آشپزی » آموزش طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ

آموزش طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ

آموزش طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ

نودل

آموزش طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ

طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ

ساندویچ فیله مرغ ساندویچ خوشمزه‌ای که به راحتی آماده می‌شود و مطابق میل بچه‌ها هم هست. پخت این ساندویچ حداکثر 25 دقیقه طول می‌کشد.

مواد لازم برای تهیه‌ی ساندویچ مرغ:

کره: ۱ عدد کوچک یا ۲ ق غ‌خوری
پودر سیر: ۱ ق چ‌خوری
نان باگت کوچک: ۱ عدد
پیاز: ۱.۲ پیاز متوسط
سینه مرغ: ۱ عدد بزرگ
قارچ: ۴ عدد حلقه حلقه شده
پنیر ورقه‌ای: ۲ عدد
سس مایونز: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
فلفل قرمز: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
آویشن: کمی

آموزش طرز تهیه بادمجان ناردونی

طرز تهیه‌ی ساندویچ فیله‌ی مرغ:

ابتدا کره را داخل ماهیتابه ریخته و بعد پودر سیر را روی آن ریخته و با قاشق با هم مخلوط کنید و اجازه داده تا کره ذوب شود.

سپس نان باگت را از وسط قاچ زده و کره را داخل نان بمالید. پیاز را خرد کرده و کنار گذاشته.

سپس فیله مرغ را داخل مخلوط کن ریخته و له کنید. نان را از طرفی که به کره آغشته شده داخل ماهیتابه قرار داده تا برشته شود.

حالا داخل ماهیتابه کمی روغن ریخته و مرغ له ‌شده را داخل آن بریزید و فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک، آویشن، پیاز و قارچ را به آن اضافه کرده و با هم تفت دهید.

در آخر پنیر را روی مواد گذاشته تا آب شود. مواد را داخل نان ریخته. می‌توانید کمی سس مایونز هم روی ساندویچ خود بریزید.

آموزش تهیه شیرینی شیک و مجلسی در ۱۰دقیقه

 

 

 

 

نودل

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *