دیپ باقالی سبز
طرز تهیه دیپ باقالی سبز
این دیپ نیز از غذاهای تابستانی بسیار محبوب محسوب شده و با باقالای سبز و تازه درست میشود. البته گفتنی است که از نظر ظاهری شبیه به حمص است.
مواد مورد نیاز برای تهیه دیپ باقالی سبز:
باقالی سبز تازه: 250 گرم
سیر در حد یک حبه کوچک (و یا پودر سیر)
نمک و فلفل به مقدار کم در حد 1 قاشق چایخوری
آبلیمو: 1 و نیم قاشق غذاخوری
آووکادو و روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
برگ نعنا: 15 برگ
ابتدا باقالیها را در حد 5 دقیقه بپزید و سپس از پوست کوچکشان خارج کنید. سپس تمامی مواد خشک یعنی باقالی، آووکادو، سیر و برگ نعنا به همراه ادویهجات را در یک میکسر ریخته و خوب پوره کنید. در آخر هم آبلیمو و روغن زیتون را اضافه کرده و در یخچال قرار دهید.